Tulossa erityisjärjestelyjä harrastustoimintaan tiistaista 2.3. alkaen. Tiedotamme muutoksista maanantaina 1.3.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tänään perjantaina 26.2.2021 esittämän päätöksen seurauksena joudumme suunnittelemaan erityisjärjestelyjä harrastustoimintaamme. Aluehallintoviraston päätös perustuu tartuntatautilain väliaikaiseen pykälään 58 g, ja se on voimassa 1.-14.3.2021. Yksikkökohtaisella suunnitelmalla tulemme rajoittamaan tilojen harrastajamäärän 10 henkilöön.

Aluehallintoviraston tiedotteeseen voit tutustua täällä: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69902187

Maanantaina valmistuvan tilojen käyttösuunnitelman jälkeen tilakohtainen harrastajamäärä rajoittuu maksimissaan 10 henkilöön/toiminta. Osassa lajejamme ja tilojamme rajoite on jo valmiiksi pienempi. Harrastustoiminnan suunnittelu on käynnissä ja tiedotamme aiheesta lisää maanantaina. Urheilukeskuksemme on monipuolinen ja isot muutokset eivät tapahdu käden käänteessä, joten muutokset ovat voimassa aikaisintaan tiistaina 2.3.2021. Viikonlopun ja maanantain ajan toiminta jatkuu tartuntalain pykälän 58 d mukaisen tilojen käyttösuunnitelman mukaisesti eli hyvin kontrolloidusti ja rajoitetusti. Voit tutustua suunnitelmaan täällä:

www.tapanilanurheilu.fi/uutiset/tartuntalain-mukainen-tilojenkayttosuunnitelma-lahikontaktien-estamiseksi/

Teemme kaikkemme, että voisimme turvata mahdollisuuden harrastamiseen, vaikka se tarkoittaakin rajuja rajauksia tilojen käyttöön. Uudet järjestelyt tulevat vaatimaan kärsivällisyyttä ja tiukkaa kuria niin henkilökunnalta kuin asiakkailtakin. AVI valvoo liikuntakeskusten toimintaa ja siten myös meidän toimintaamme ja puuttuu tarvittaessa esiintyviin epäkohtiin.

Seuraa tiedotustamme www.tapanilanurheilu.fi/uutiset sekä www.fb.com/urheilukeskus. Huolehditaan toisistamme ja toimitaan vastuullisesti! Yhdessä saamme koronan taltutettua.