VALOKUVANÄYTTELY:

Väkeviä hetkiä

Mosatilassa 12.-19.6. ja 5.-25.8.

Peli käy kiivaana. Fanien katse on pelissä, mutta samaan aikaan missä on valokuvaajan katse? Kuvaajat ovat tunteiden ja hetkien tallentajia. Yllättävien käänteiden aiheuttamien reaktioiden tarkkailijoita, voimakkaiden tarinoiden kertojia. Hetkissä on energiaa, voimaa, epätoivoa, joskus täydellinen hiljaisuus – mutta tunne on vahva.

Helsinkipäivänä avautuvassa valokuvanäyttelyssämme katsoja pääsee urheilukannattamisen tunteikkaaseen maailmaan – odotukseen, keskittymiseen, jännitykseen, voittoihin ja myötäelämisen tunteisiin. Siihen kun kelissä kuin kelissä istutaan sinnikkäästi katsomossa uskoen ja toivoen tulevaan mahdolliseen voittoon.

Näyttely näyttää, että urheilufanin sydän sykkii hyvin monenlaisen ja monen kokoisen pelipaidan alla, silti aina yhtä uskollisena ja valmiina uskomaan seuraavaan voittoon. Annamme nyt saavutusten sijaan tilaa urheilun aikaansaamille tunteille ja ihailemme vuorostamme urheilun kannattajia täydellä sydämellä!

Usein kyse on myös yhteisesti tuotetusta ja jaetusta tunteesta: Kannattaja ja urheilija elävät saman hetken, joka syntyäkseen vaatii paikalle heidät molemmat. Toista ei ole ilman toista. Mitä olisi huippu-urheilu ilman yleisöä? Näemme urheilijan, näemme tunteen. Etkös kuulekin kuvassa yleisön?

Näyttely on yhdeksän valokuvaajan yhteisnäyttely ja kuvia on laajasti eri urheilulajien parista. Valokuvanäyttely on jatkoa meidän aiempien kesien valokuvanäyttelyille, joilla haluamme olla mukana runsauttamassa Koillis-Helsingin kulttuuritarjontaa.

Jokainen kuva kertoo tarinan. Lämpimästi tervetuloa tunteellisten tarinoiden valokuvanäyttelyyn!

Näyttelyn aukioloajat

Valokuvanäyttely on avoinna yleisölle 12.-19.6. ja 5.-25.8.

  • ma-to klo 10-20
  • pe klo 10-21
  • la klo 12:30-21

Näyttelytila & saapuminen

Näyttelytila: Mosatila, Tapanilan Urheilukeskus, Erätie 3, Helsinki. Päärakennus, ovi B1.

Näyttely on maksuton.

Tilaan pääsy on esteetön.

Pihalla on runsaasti ilmaista parkkitilaa. HSL-bussipysäkki on urheilukeskuksen edessä. Lähin juna-asema on Tapanilan asema, n. 1.1 km päässä.

Viereinen kuva: Samira Lee Photography