Palveluntarjoajan verkkokaupan käytössä sovelletaan alla olevia ehtoja.

1. Tietojen oikeellisuus

Palvelujen ostamista ja/ tai tuotteen varausta varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa tuotteen ostaja eikä Tapanilan Urheilutalosäätiö vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä.

 

1.1. Verkkovarauksen ehdot

Käyttäjätunnus ja salasana ovat henkilökohtaisia, eikä asiakas saa luovuttaa tai muutoinkaan ilmaista niitä kenellekään.

Palveluntarjoaja käsittelee asiakastietoja rekisteriselosteen mukaisesti.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelun käyttöä haittaavista teknisistä ongelmista tai niiden aiheuttamista vahingoista.

 

2. Verkkopalvelusta varattujen palvelujen ja tuotteiden muuttaminen ja peruuttaminen

Asiakas maksaa varaamistaan palveluista ja/ tai tuotteista sen hetkisen hinnaston mukaisen vuokran. Asiakas on velvollinen maksamaan varaamansa palvelut ja/ tai tuotteet, vaikka niitä ei olisi käytetty, jos palveluja ja / tai tuotteita ei ole peruutettu alla eritellyn mukaisesti.

 

2.1. Yksittäisten tilavarausten peruminen

Kun kyseessä on yksittäinen tilavaraus, voi sen perua veloituksetta puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään neljä (4) tuntia ennen kyseistä ajankohtaa. Sen jälkeen veloitamme varauksen täysimääräisenä.

2.1.1. Peruutukset lajeittain ja toimipisteittäin

Keilaus, jousiammunta: Tapanilan Urheilukeskus, (09) 3507 077, info@tapanilanurheilu.fi

Kiipeily, biljardi: Helsingin Kiipeilykeskus, 050 554 2218, info@kiipeilykeskus.com

2.2. Turnaukset tai isommat tilavaraukset

Mahdollinen peruutus on tehtävä puhelimitse tai sähköpostilla seitsemän (7) arkipäivää ennen tapahtuman alkua. Sen jälkeen veloitamme varauksen täysimääräisenä.

2.2.1 Peruutukset lajeittain ja toimipisteittäin

Keilaus, jousiammunta: Tapanilan Urheilukeskus, (09) 3507 077, info@tapanilanurheilu.fi

Kiipeily, biljardi: Helsingin Kiipeilykeskus, 050 554 2218, info@kiipeilykeskus.com

2.3. Jousiammunta-, kiipeily- ja veitsenheittokurssit

2.3.1. Ohjatun kurssin peruuttaminen

Ohjatulle kurssille ilmoittautumisen voi perua joko asiakaspalvelupisteellä tai puhelimitse (09 3507 077, 050 554 2218) viimeistään viisi arkipäivää ennen kurssin alkamista. Tällöin peruutuksesta peritään 10 euron käsittelymaksu, ja loppuosuus kurssin hinnasta palautetaan asiakkaan nimeämälle pankkitilille.

Vaihtoehtoisesti peruutuksen kohteena olevan summan voi vaihtaa täysimääräisenä Tapanilan Urheilukeskuksen palvelujen käyttämiseen oikeuttavaan lahjakorttiin (voimassaoloaika 6 kk).

Mikäli kurssi perutaan alle viisi arkipäivää ennen kurssin alkamisajankohtaa ei asiakkaalle palauteta rahoja.

Kurssille ilmoittautunut, mutta osallistumaan estynyt kurssilainen voi antaa paikkansa nimeämälleen henkilölle.

2.3.2. Ohjatun kurssin vaihtaminen toiseen

Varattu kurssi voidaan vaihtaa toiseen hinnaltaan identtiseen kurssiin veloituksetta viimeistään viisi arkipäivää ennen alun perin varatun kurssin alkamista.

Kurssien vaihtaminen tapahtuu Tapanilan Urheilukeskuksen pääasiakaspalvelupisteellä (Erätie 3, 00730 Helsinki) tai puhelimitse (09) 3507 077. Kiipeilykurssien vaihtamisen voi hoitaa myös Helsingin Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelupisteellä tai puhelimitse 050 554 2218.

Ellei sopivaa kurssia löydy, noudatetaan käyttöehtojen kohdan 2.3.1. ”Kurssin peruuttaminen” – ehtoja.

2.4. Lahjakortit ja kausikortit (kuntosali, kiipeilykeskus ja keilahalli)

Lahjakortit ja kausikortit ovat voimassa ostohetkellä määritellyn ajan. Viimeisen käyttöpäivän jälkeen kortteja ei voi enää käyttää.

Jos korttien käyttö estyy sairauden tai muun pakottavan syyn johdosta, tulee asiakkaan esittää dokumentti esteen syystä (lääkärintodistus tms.). Tuolloin peruutuksen kohteena olevan summan voi vaihtaa täysimääräisenä Tapanilan Urheilukeskuksen palvelujen käyttämiseen oikeuttavaan lahjakorttiin (voimassaoloaika 6 kk).