Kestävyysurheiluvalmennus on tauolla tällä hetkellä.

 

 

Syksyn valmennuskausi: 9.9.-16.12., kauden pituus 14 viikkoa.

Valmennuksen hinta: 230 € / koko kausi. Voi maksaa kahdessa erässä (130 € + 100 € +laskutuslisä 5 €/erä).

Miten kestävyyskunto rakennetaan?

Oikea juoksutekniikka on juoksukestävyyden avainasemassa. Kun hyvän juoksutekniikan on oppinut, pääsee etenemään pidempiä matkoja taloudellisemmin ja jaksaa paljon paremmin. Keski-ikäisillä alkaa voimatasot putoamaan, niin oikeanlainen lihaskuntoharjoittelu auttaa niiden säilyttämisessä. Näin myöhemmälläkin iällä voi kehittyä ja saavuttaa tuloksia. Samalla myös vammautumisriski pienenee.

Joskus kestävyysurheilijoilla voi olla uskomuksia, että kuntosaliharjoittelu huonontaa liikkuvuutta, mutta vaikutus on päinvastainen.

Valmennuksen tärkeä tavoite on oppia kestävyysharjoittelun perusperiaatteet ja miten kestävyyskuntoa rakennetaan järkevästi toteutetun kestävyysharjoittelun avulla, sekä löytää jokaiselle itselleen sopivia työkaluja tekniikan kehittämiseen vammoja ehkäisten.

Kestävyysurheiluvalmennus on tauolla tällä hetkellä.

 

Syyskuussa starttaavat ryhmät:

Kestävyysvalmennus kuntoilijalle:
Jyri Lahtisen
johdolla monipuolista kestävyysurheiluvalmennusta, jossa käydään läpi useita eri lajeja ja niiden hyötyjä monipuoliseen liikkumiseen. Talvella hiihtoa, spinningiä, keväällä pyöräilyä ja juoksua.
Keskiviikkoisin klo 18-19:30

Kestävyysurheiluvalmennus tavoitteelliselle urheilijalle:
Jan Vorselmanin valmennuksessa aktiiviharrastajat hyvällä juoksupohjalla pääsevät ottamaan kaiken irti juoksusta. Harjoittelijan tavoitteina voi olla maraton, puolimaration tai vaikkapa jokin triathlon-matkoista.
Keskiviikkoisin klo 19:30-21:00

Tutustu valmentajiin rullaamalla sivua hieman alaspäin.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN VALMENNUKSIIN

Jos haluat maksaa valmennuksen liikuntarahalla, voit ilmoittautua valmennukseen alla olevalla lomakkeella, asiakaspalvelupisteellämme tai puhelimitse: 09-3507077 (päärakennuksen asiakaspalvelupisteen nro).

Valmentaja: Jyri Lahtinen

Personal trainer, kestävyysvalmentaja

Jyrillä on monipuolista kilpaurheilutaustaa, mm. ratamelonnasta, palloilulajeista, lentopallosta ja jääkiekosta. Kestävyys- ja fysiikkavalmennustaustaa hänellä on uimaopetuksesta, melontakoulusta sekä koripallovalmennuksesta.

Viime vuosina valmennustoimintaa on kertynyt kestävyysurheiluvalmennuksen, hiihdonopetuksen sekä kestävyysurheiluun painottuvan personal trainingin parissa.

Kilpaurheilun jälkeen Jyrillä tuli tauko urheilusta ja paino kävi satasen isommalla puolella, kunnes kiinnostus heräsi kestävyysurheiluun. Nyt lajeina ovat talvisin hiihto ja kesäisin triathlon. Juoksussa Jyrillä on hanskassa pari maratonia ja pitkä liuta lyhyempiä matkoja, ja triathlonin puolella muutama täyden matkan maaliintulo ja useita lyhyempiä matkoja.

Valmentaja: Jan Vorselman

Yleisurheiluvalmentaja

Jan on entinen maajoukkuetason yleisurheilija ja 28 vuotta juoksuvalmentajana toiminut henkilö. Jan on valmentanut mm. maajoukkuetason kestävyysjuoksijoita, fysiikkavalmennusta mm. salibandyssä, jääpallossa, jalkapallossa jne.

Janin sanoin: ”Saat hyvän käsityksen siitä mitä tarvitaan saavuttaakseen oman erinomaisuuden, sekä paljon vinkkejä ja valmennusta mm. tekniikkaan, voimaan, nopeuteen sekä perusjuoksemiseen. Tämä on kokonaisvaltainen paketti, josta puuttuu ainoastaan ravinto. Ja sitäkin voidaan sivuta, jos haluja löytyy. Hämmästyt kuinka monipuolista on harjoittelu huipulla.”

Lisätietoa kestävyysurheiluvalmennuksesta

Kysy lisää kestävyysurheiluvalmennuksesta alla olevalla lomakkeella. Jos haluat liittyä mukaan kesken kauden tai maksaa valmennuksen liikuntarahalla, voit ilmoittautua valmennukseen alla olevalla lomakkeella, asiakaspalvelupisteellämme tai puhelimitse: 09-3507077 (päärakennuksen asiakaspalvelupisteen nro).

Lisätietoa kestävyysurheiluvalmennuksesta
reCAPTCHA