Kestävyysurheiluvalmennus

Kestävyysurheiluvalmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää omaa kestävyyttä ja juoksutekniikkaa. Lähtökohtaisesti kunnon puolesta ei ole osallistumisvaatimuksia, vaan tervetulleita ovat kaikki, jotka haluavat kehittyä. Valmennuksen kannalta olisi hyvä, jos jokaisella osallistujalla olisi jokin kuntoiluun liittyvä tavoite. Tavoite voi olla juoksussa, triathlonissa, hiihdossa… Valmennuksen kärjessä kuitenkin on juoksutekniikka ja kestävyyskuntoa tukeva lihaskuntoharjoittelu.

Miten kestävyyskunto rakennetaan?

Oikea juoksutekniikka on juoksukestävyyden avainasemassa. Kun hyvän juoksutekniikan on oppinut, pääsee etenemään pidempiä matkoja taloudellisemmin ja jaksaa paljon paremmin. Keski-ikäisillä alkaa voimatasot putoamaan, niin oikeanlainen lihaskuntoharjoittelu auttaa niiden säilyttämisessä. Näin myöhemmälläkin iällä voi kehittyä ja saavuttaa tuloksia. Samalla myös vammautumisriski pienenee.

Joskus kestävyysurheilijoilla voi olla uskomuksia, että kuntosaliharjoittelu huonontaa liikkuvuutta, mutta vaikutus on päinvastainen.

Valmennuksen tärkeä tavoite on oppia kestävyysharjoittelun perusperiaatteet ja miten kestävyyskuntoa rakennetaan järkevästi toteutetun kestävyysharjoittelun avulla, sekä löytää jokaiselle itselleen sopivia työkaluja tekniikan kehittämiseen vammoja ehkäisten.

Valmennuskausi: 21.8.-11.12.

Valmennuksen hinta: 210€ / koko kausi. Voi maksaa kahdessa erässä, jolloin 105 €/erä + 5 €/laskutuslisä. Mukaan voi tulla myös kesken kauden hintaan 60€/kk.

Keskiviikkoisin on ohjatut treenit ja teoriatunnit valmennusohjelman mukaisesti. Ryhmiä on kaksi:

  • klo 17:30-19 (Täynnä!)
  • klo 19:15-20:45

Lisäksi kurssilaisilla on oma treeni vapaavalintaisena päivänä (joko itsekseen tai kurssilaiset voivat sopia yhteisenkin lenkin).

Valmennuksen kakkoskerralla sekä toiseksi viimeisellä kerralla järjestetään kuntotestit.

VARAA PAIKKASI TÄÄLTÄ

Jos haluat maksaa valmennuksen liikuntarahalla, voit ilmoittautua valmennukseen alla olevalla lomakkeella, asiakaspalvelupisteellämme tai puhelimitse: 09-3507077 (päärakennuksen asiakaspalvelupisteen nro).

Valmentaja: Jyri Lahtinen

Personal trainer, kestävyysvalmentaja

Jyrillä on monipuolista kilpaurheilutaustaa, mm. ratamelonnasta, palloilulajeista, lentopallosta ja jääkiekosta. Kestävyys- ja fysiikkavalmennustaustaa hänellä on uimaopetuksesta, melontakoulusta sekä koripallovalmennuksesta.

Viime vuosina valmennustoimintaa on kertynyt kestävyysurheiluvalmennuksen, hiihdonopetuksen sekä kestävyysurheiluun painottuvan personal trainingin parissa.

Kilpaurheilun jälkeen Jyrillä tuli tauko urheilusta ja paino kävi satasen isommalla puolella, kunnes kiinnostus heräsi kestävyysurheiluun. Nyt lajeina ovat talvisin hiihto ja kesäisin triathlon. Juoksussa Jyrillä on hanskassa pari maratonia ja pitkä liuta lyhyempiä matkoja, ja triathlonin puolella muutama täyden matkan maaliintulo ja useita lyhyempiä matkoja.

Lisätietoa kestävyysurheiluvalmennuksesta

Kysy lisää kestävyysurheiluvalmennuksesta alla olevalla lomakkeella. Jos haluat liittyä mukaan kesken kauden tai maksaa valmennuksen liikuntarahalla, voit ilmoittautua valmennukseen alla olevalla lomakkeella, asiakaspalvelupisteellämme tai puhelimitse: 09-3507077 (päärakennuksen asiakaspalvelupisteen nro).

Lisätietoa kestävyysurheiluvalmennuksesta
reCAPTCHA