Urheilukeskuksen tilat ovat 28.12.2021-24.1.2022 osittain auki yksityis- ja perhe-elämän piirin yksityisvarauksille sekä lasten ja nuorten liikuntaan. Keilahallin ja biljardin toiminta jatkuu normaalisti, mutta rajoitetuin aukioloajoin.

Tartuntatautilain ja aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti tilamme ovat käytössä ainoastaan lasten ja nuorten liikuntaan, kilpaurheiluun sekä osittain yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvan toiminnan käyttöön yksityisvarauksin. Tiloja on yksityisvarauksille avoinna Helsingin Kiipeilykeskuksessa ja MosaGymillä. Lisäksi MosaBowling-keilahalli, ammuntasali sekä pool- ja snooker-biljardisalit ovat avoinna normaalisti, mutta rajoitetuin aukioloin. Aikuisten vuorot esim. ryhmäliikunnan ja joukkueurheilun osalta on Avin määräyksellä toistaiseksi peruttu, ja näihin lukeutuu myös mm. salibandyn ja futsalin höntsävuorot. Yksityisen elämän piiriin kuuluva harrastaminen on kuitenkin sallittua ja sillä tarkoitetaan perheenjäseniä ja pientä lähipiiriä.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta ja kilpaurheilu jatkavat Tapanilan Urheilukeskuksessa ja Tapulin Liikuntakeskuksessa normaalisti

Tiloissamme toimiva lasten ja nuorten harrastustoiminta ja kilpaurheilu jatkavat normaalisti ja siitä tiedottaa järjestävä seura tai taho omissa tiedotuskanavissaan. Niiden vuorojen osalta, joiden toiminta ei ole alaikäisten liikuntaa eikä kilpaurheilua, toimijoita pyydetään olemaan yhteydessä osoitteeseen: varaukset@tapanilanurheilu.fi

KIIPEILYKESKUS JA KUNTOSALI AVOINNA YKSITYISVARAUKSILLE 28.12.2021-24.1.2022

Helsingin Kiipeilykeskuksen kiipeilyhallit A, B ja C sekä MosaGym-kuntosali ovat varattavissa yksityistilaisuuksiin 28.12.-24.1. Tilat ovat varailtavissa arkisin klo 9-21, lauantaisin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 11-21. Kiipeilykeskuksessa tilat varaillaan aina kahden tunnin ja kuntosalilla yhden tunnin varauksina. Varaukset alkavat tasatunnein ja kiipeilykeskuksen kaksituntiset varaukset alkavat parittomina tunteina. Lue lisää rullaamalla alaspäin.

SNOOKERKESKUS ON AVOINNA RAJATUIN AUKIOLOIN

Snookerkeskus on avoinna Mosahallin asiakaspalvelupisteen aukioloaikojen mukaisesti.

28.12.-24.1. aukiolot ovat seuraavat:

 • ma-pe 9-21
 • la 9-19
 • su 11-21

KEILAHALLI JA POOL-PÖYDÄT AVOINNA NORMAALISTI, MUTTA RAJOITETUIN AUKIOLOIN 28.12.-24.1.

Keilahallin ja päärakennuksen pool-hallin aukioloajat ovat toistaiseksi seuraavat:

 • Maanantai-lauantai klo 13-20
 • Sunnuntai suljettu
 • Poikkeuspäivät: to 6.1. kiinni

Varaa keilarata osoitteessa mosabowling.fi.

MAILAPELIKESKUS TIEDOTTAA RAJOITUKSISTA OMILLA NETTISIVUILLAAN

Lue lisää: www.mailapelikeskus.fi

TULEVAT POIKKEUSPÄIVÄT

Loppiainen torstai 6.1.
Kiipeilykeskuksen varaukset klo 13-19
Kuntosalin varaukset klo 13-19
Keilahalli suljettu

Kiipeilykeskuksen yksityisvaraukset

Yksityisvarauksiin ovat varattavissa Kiipeilykeskuksen A-halli, B-halli ja C-halli. Hinnat 60 €/A-halli, 50€/B-halli ja 50 €/C-halli kahden tunnin mittaiselle varaukselle. Varauksella saat siis kyseisen hallin kokonaan omaan käyttöösi. Puoti palvelee normaalisti alla olevien aukioloaikojen mukaisesti.

VARATTAVISSA ON SEURAAVAT 2h-VUOROT:

 • Ma-pe klo 9-11, 11-13, 13-15, 15-17, 17-19 ja 19-21.
 • La klo 9-11, 11-13, 13-15 ja 15-17.
 • Su klo 11-13, 13-15, 15-17 ja 17-19.
 • Poikkeuspäivät: to 6.1. avoinna 13-19

Yksityisvaraukset ovat nimenmukaisesti tarkoitettu yksityisille porukoille, ei entuudestaan tuntemattomien samanaikaiseen treenaamiseen. Sallimme maksimissaan 6 hengen varaukset. Tule siis paikalle perheen tai kaverin kanssa.

Vuoron ohjeistus: Tilaa ei vuokrata muulle kuin sille tarkoitettuun toimintaan. Tila on varattuasi käytössäsi varauksen alusta loppuun. Kun varauksesi päättyy, on tiloista oltava ulkona. Kulku yksityisvarauksiin tapahtuu aina Kiipeilykeskuksen kassan kautta, Mosahalli ovi B1. Vuoron voi perua 12h ennen vuoron alkua. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan täysimääräisenä.

Huom. Varauksiin ei voi käyttää kiipeilyn sarja- ja aikakortteja. Näihin tulee sulkuajasta erillinen hyvitys koronasulun päättyessä.

C-hallissa ja boulderissa alkaa pyörimään 10.1. alkaen alle 18-vuotiaiden harrastetoiminta normaalisti, joiden aikoina yksityisvarauksia ei C-halliin voi tehdä.

Voit tehdä yksityisvarauksen verkossa varauskalenterista tai puhelimitse 050 5542218.

 

HUOM! 11.1.2022 eteenpäin hallien järjestys varauskalenterissa on muuttunut, varmistathan että varaat oikean hallin!

Varauskalenteriin

 

MosaGymin yksityisvaraukset

VARATTAVISSA 1h VUOROJA SEURAAVINA KELLONAIKOINA:

 • Voit varata peräkkäin useamman tunnin vuoroja, jos haluat.
 • Ma-pe klo 9-21.
 • La klo 9-17.
 • Su klo 11-19.
 • Poikkeuspäivät: to 6.1. avoinna 13-19

Varauksella saat siis kuntosalin kokonaisuudessaan omaan käyttöösi. Hinta 30€/h. Kulku MosaGymille tapahtuu Kiipeilykeskuksen kassan kautta.

Huom. Varauksiin ei voi käyttää kuntosalin sarja- ja aikakortteja. Näihin tulee sulkuajasta erillinen hyvitys koronasulun päättyessä.

Yksityisvaraukset ovat nimenmukaisesti tarkoitettu yksityisille porukoille, ei entuudestaan tuntemattomien samanaikaiseen treenaamiseen. Sallimme maksimissaan 6 hengen varaukset. Tule siis paikalle perheen tai kaverin kanssa. Vuoron voi perua 12h ennen vuoron alkua. Peruuttamattomat vuorot laskutetaan täysimääräisenä.

Voit tehdä yksityisvarauksen verkossa varauskalenterista tai puhelimitse 050 5542218.

Varauskalenteriin

Terveysturvallisuussuunnitelma

Tartuntatautilain pykälän 58h mukainen suunnitelma terveysturvallisuuden turvaamiseksi.

Lisäksi Tapanilan Urheilukeskuksen tiloissa on voimassa myös pykälän 58C mukainen suunnitelma, jonka lisäyksenä tämä toimii tiukempien rajoitusten aikana aikavälillä 28.12.2021-24.1.2022.

 • Yksityisvaraustiloihin kuljetaan omien kulkuväylien kautta.
 • Sisääntuloväyliltä löytyy käsidesiä ja käsienpesupaikat.
 • Kehotamme voimakkaasti kasvomaskien käyttöön aulatiloissa.
 • Pukuhuoneiden käyttöä pyydetään välttämään.
 • Yksityisvuoroilta on poistuttava hyvissä ajoin ennen oman vuoron loppua.
 • Saavuthan vuorollesi viime tipassa ja annat edellisille turvallisen tilan poistua ilman lähikontaktia.