Tapanilan Urheilukeskus pysyy toistaiseksi auki

Tilojen käyttöä rajataan varauskalentereilla.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston perjantaina 26.2.2021 esittämän ja 11.3.2021 päivittämän päätöksen seurauksena teemme erityisjärjestelyjä harrastustoimintaamme. Aluehallintoviraston päätös perustuu tartuntatautilain väliaikaiseen pykälään 58 g, ja se on tällä hetkellä voimassa 1.-28.3.2021. Yksikkökohtaisella suunnitelmalla rajoitamme tilojen harrastajamäärän 10 henkilöön. Tapanilan Urheilukeskus pysyy siis toistaiseksi auki.

Tällä hetkellä toimintaohjeet ovat seuraavat:

Pukuhuoneet ovat käytössä. Suosittelemme kuitenkin tulemaan paikalle suoraan treenivaatteissa. Suihkut ja saunat eivät ole käytössä. Huolehdithan omalta kohdaltasi, että turvavälit säilyvät.

Henkilökuntamme valvoo tiloja ja ohjaa asiakkaita tarvittaessa asiakkaiden liikkumista. Painotamme kuitenkin voimakkaasti myös asiakkaiden vastuuta lähietäisyyksien välttämisessä, joten annathan muille tilaa ja odota rauhassa päästäksesi pukuhuoneisiin ja liikuntavälineisiin niin, että turvavälit eivät vaarannu.

Kiipeilykeskus

Kiipeilykeskuksessa on käytössä varauskalenteri 2.-28.3. välisenä aikana ja kiipeilemään pääsee vain etukäteisvarauksella. Hallit ovat erillisiä tiloja ja henkilömäärät on määritetty seuraavasti: A-halli 10 hlöä, B-halli 10 henkilöä, C-halli+boulder yhteensä 10 hlöä. Varauskalenterissa on yhteensä 30 paikkaa. Pidäthän saapuessasi huolta, että hallien henkilömäärät eivät yli. Henkilökunta valvoo hallien henkilömääriä ja ohjaa tarvittaessa kiipeilijöitä toisiin halleihin.

Junioritoiminta jatkuu toistaiseksi. Ryhmät järjestetään poikkeuksellisesti kahdessa tilassa, jotta turvavälit saadaan pidettyä eikä tilakohtainen 10 henkilön maksimihenkilömäärä ylity.

Keilahalli MosaBowling

Keilahallin keilaajamäärä on rajattu 28.3.2021 asti 10 keilaajaan kerrallaan. Rajaus koskee kaikkea toimintaa hallissamme, mukaan lukien kisakeilaus, seniorikeilaus ja vakiovaraukset. Suljemme ratoja käytöstä tarpeen mukaan.

Ammuntasali

Ammuntasalin kurssit ovat tauolla. Ammuntakokeilut pyörivät normaalein aikatauluin, mutta rajaamme henkilömäärän kuuteen osallistujaan.

Kuntosali MosaGym

Kuntosalilla jo marraskuussa käyttöönotettu varauskalenteri pysyy käytössä ja salille pääsee vain etukäteisvarauksella. Henkilömäärärajaus lasketaan 2.-28.3. väliseksi ajaksi 10 henkilöön, jonka jälkeen se pyritään palauttamaan 20 henkilöön.

Koronarajoituksista johtuen kuntosalikortin voi laittaa halutessaan paussille kuukaudeksi kerrallaan. Tauko korttiin laitetaan keilahallin asiakaspalvelupisteellä ja voit hoitaa asian joko käymällä paikan päällä, puhelimitse 09-3507077 tai spostilla info@tapanilanurheilu.fi.

Ravintola Julia

Lounasravintola Julia on maaliskuun ajan kokonaan kiinni. Limpparia, vishyä, karkkeja ja popcornia on myynnissä keilahallin asiakaspalvelupisteellä.

Tilojen käyttösuunnitelman tuomat lisäykset

Kaikessa toiminnassa noudatetaan lisäksi tartuntatautilain väliaikaisen pykälän 58 d mukaista tilojen käyttösuunnitelmaa, jolla varmistetaan, että asiakkaiden väliset lähikontaktit pystytään tosiasiallisesti välttämään. Huomioithan, että tilojen käyttösuunnitelma poikkeaa henkilömäärissä nykyisistä rajoitteista, joten niiden osalta käytössä on tämän sivun tiedot. Tilojen käyttösuunnitelmaamme voit tutustua täällä: https://tapanilanurheilu.fi/uutiset/tartuntalain-mukainen-tilojenkayttosuunnitelma-lahikontaktien-estamiseksi/