Harrastajat odottavat uusiin tiloihin siirtymistä

Tapulin Liikuntakeskus aukeaa lokakuussa

Lokakuussa avautuvaan Tapulin Liikuntakeskukseen on tulossa lähes 4000 m2 liikuntatilaa voimistelulle, salibandylle, lentopallolle ja futsalille. Kyseessä on viimeisen päälle lajiolosuhteet huomioiva harjoitushalli, mutta noin 350 henkilön katsomokin löytyy ja syksylle on varattu jo salibandy- ja lentopallopelien lisäksi voimistelunäytöksiä ja biljardin SM-kisatapahtuma. Tapuliin tulevat treenaamaan alkuvaiheessa EräViikingit ja Tapanilan Erän Voimistelujaosto, sekä Tapanilan Urheilutalosäätiön näkökulmasta uudet seurat PuMa Volley ja Jokerit Salibandy.

www.tapanilanurheilu.fi/tapulikaupunki

Voimistelulle oma halli

Tapanilan Erän voimistelujaosto saa Tapulista oman hallin, jossa on kolme kilpatasoista voimistelukanveesia.

”Uuden hallin aukeaminen on jo nyt lisännyt motivaatiota niin valmentajilla suunnitella toimintaa, kuin voimistelijoillakin. Tätä ennen olemme osittain jakaneet harjoittelutiloja muiden lajien kanssa ja niissä rullaillaan raskaita mattoja muiden lajien tieltä. Tapulin aukeamisen jälkeen kaikki vuorot ovat kanveesilla ja se on selkeä parannus”, voimistelujaoston toiminnanjohtaja Salla Virranniemi kertoo.

Uuden hallin myötä Tapanilan Erän voimistelulla on paremmat harjoitteluolosuhteet kuin millään muulla voimisteluseuralla pääkaupunkiseudulla.

”On todella tärkeää, että saadaan oma paikka ja toiminnan keskus. Se lisää yhteistyötä valmentajien välillä ja oma paikka tuo yhteenkuuluvuutta ja seurahenkeä. Monta vuotta tätä on suunniteltu ja haaveiltu ja nyt se unelma toteutuu!”, Virranniemi sanoo ja jatkaa:

”Nyt on suomalaisen voimistelun 125-vuotisjuhlavuosi ja siksi tuntuukin erityisen upealta, että vietämme juhlavuotta ja nyt voimistelu saa arvoisensa olosuhteet tyttöjen ja naisten liikuntaan!”, Virranniemi iloitsee.

www.tapanilaneravoimistelu.fi

instagram: @tapanilaneragymnastics

Jokereille uusi aluevaltaus

”Uusi lokaatio seuran päämajaksi tuo uutta virtaa ja luonnollisesti pelaajamme odottavat uusia olosuhteita todella paljon. Seuralle tulee parin vuoden päästä kymmenen vuotta täyteen ja uuden hallin myötä saadaan toimintaa uudelle tasolle. Meillä on ryhmiä kaikille harrastajaryhmille ja perustamme nyt vielä uuden ryhmän 2013-2014-syntyneille”, Jokerit Salibandyn toiminnanjohtaja Joni Toivola kertoo.

Tapulin viereiset lenkkipolut ovat joukkueiden harjoittelulle ehdoton plussa.
”Olen itse kasvanut lapsuuden lähellä, joten on mahtavat fiilikset päästä vetämään lenkkejä tuttuihin maastoihin valmennettavien kanssa! Odotan myös hyvää yhteistyötä muiden seurojen kanssa, jotka tiloja käyttävät. Varmasti saamme vilkastettua koko alueen liikuntamahdollisuuksia”, Toivola sanoo.

www.jokeritsb.fi

instagram: @jokeritsb

PuMa Volley tuo Tapuliin naisten 1.sarjan pelit

Tapulissa harjoittelevat tulevalla kaudella PuMan vanhemmista junioreista ja aikuispelaajista koostuvat aikuisten sarjoissa pelaavat ryhmät. Harjoittelun lisäksi Tapulissa pelataan viikonloppuisin PuMan naisten 1- ja 2-sarjan ottelut sekä iso määrä PuMa-Volleyn isompien junioreiden turnauksia. Tervetuloa katsomaan huippulentopalloa!

www.puma-volley.fi

instagram: @pumanaiset