(PÄIVITETTY 8.4.) JATKAMME URHEILUKESKUKSEN SULKUA ALUSTAVASTI 13.5. ASTI

Mailapelikeskus ja Snookerkeskus ovat auki rajoitetuin aukioloajoin. Lue lisää snookerin aukioloajoista täältä. Mailapelikeskus tiedottaa omilla sivuillaan mailapelikeskus.fi.

 


(PÄIVITETTY 17.3.) TAPANILAN URHEILUKESKUS SULKEUTUI TIISTAINA 17.3. KLO 16

Hallituksen tiedotustilaisuudessa päivittyneiden koronavirusta koskevien ohjeistuksien mukaisesti Tapanilan Urheilukeskuksen toiminta jäi tauolle tiistaina 17.3. klo 16, jatkuen alustavasti maanantaihin 13.4. asti.

Force majouren nojalla lähtökohtaisesti jo maksettuja maksuja ei palauteta. Kurssit ja varatut lajikokeilut järjestetään toiminnan jatkuessa, ja niiden osalta olemme kaikkiin osallistujiin yhteydessä lähipäivinä. Kuntosalin ja kiipeilykeskuksen vuosikortteihin, kuukausikortteihin ja sarjakortteihin laitamme automaattisesti kuukauden lisäaikaa ja siitä ei tarvitse olla erikseen yhteydessä asiakaspalvelupisteisiin.

Helsingin Mailapelikeskus avaa ovensa jälleen torstaina 19.3. klo 9. Lisätietoja alta löytyvästä Urheilutalosäätiön tiedotteesta.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa. Nähdään, kun tilanne on ohi ja sillä välin pidetään toisistamme huolta!

 

THL:n ajankohtaista infoa koronavirustilanteesta voi seurata täällä:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Lue täältä Tapanilan Urheilutalosäätiön tiedote koronaviruspandemiaan jan sen rajoittamiseen tähtäävistä toimenpiteistä (päivitetty 18.3. klo 12:30):

https://tapanilanurheilu.fi/wp-content/uploads/2020/03/KORONAVIRUSTIEDOTE_2020_03_18.pdf