LÖYDÄ TASAPAINO TEKEMISEN JA LEVON VÄLILLE

Firstbeat on tutkinut sydämen sykevälivaihtelua yli 20 vuotta ja Firstbeatin analytiikalla edistetään jo miljoonien ihmisten hyvinvointia ja suorituskykyä. Yli puolet NHL-joukkueista, useat KHL- ja Liigajoukkueet ja joka neljäs Valioliigajoukkue seuraa Firstbeatin avulla pelaajien kuormituksen tasapainoa.

Stressinhallinnassa ei ole kyse stressin välttämisestä, vaan kokonaiskuormituksen ja palautumisen tasapainosta. Olennaista on löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan sekä kuormituksen ja levon välillä.

MITÄ TULOKSISTA NÄKEE?

Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä omassa arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Analyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Saat myös tarkan arvion omasta kuntotasosta.

MITEN MITTAUS TEHDÄÄN?

Mittaus kestää kolme vuorokautta, joihin kannattaa valita mukaan kaksi työpäivää ja yksi vapaapäivä. Helppokäyttöinen mittauslaite ja selkeät ohjeet mittauksen tekemiseen tulevat suoraan kotiisi muutamassa päivässä tilauksesta. Voit tehdä mittauksen itsellesi sopivaan ajankohtaan arjen keskellä ja palauttaa mittalaitteen saamassasi palautuskuoressa.

Tämän jälkeen Firstbeat-hyvinvointiasiantuntijamme on sinuun yhteydessä tuloksistasi ja saat tulokset myös sähköpostiisi. Ne on hyvä käydä läpi Firstbeat-asiantuntijan kanssa, ja samalla voit kysyä mahdollisesti mittauksen aikana heränneistä kysymyksistä Firstbeatiin liittyen. Saat henkilökohtaisen palautteen asiantuntijaltasi ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi.

82% mittauksen tehneistä onnistuu parantamaan stressinhallintaa, unenlaatua tai liikuntaa!

Tutustu Firstbeat-hyvinvointianalyysiin >