Pääkaupunkiseudun suurimmassa liikunta- ja kulttuurikeskuksessa järjestät vaivatta

Täyden palvelun virkistyspäivät

Tapanilan Urheilukeskus tarjoaa monipuoliset puitteet virkistyspäiviin ja pikkujouluihin! Valikoimassa on yli 50 aktiviteettia, kokous- ja saunatilat sekä ravintolapalvelut – kaikki kätevästi saman katon alla. Sijaintimme vain 12 minuutin ajomatkan päässä Pasilasta sekä hyvät kulkuyhteydet ja iso ilmainen pysäköintialueemme mahdollistavat sen, että saapuminen on mutkatonta.

Tässä alla esittelyssä uutuuksiamme! Olemme lisänneet valikoimaan rutkasti uutta tekemistä, joka sopii erinomaisesti kevään ja kesän virkistyspäiviin.

Voit myös tutustua koko valikoimaan täällä >

Tai lähetä lisätietokysely suoraan lomakkeella.

Sirkus

Sirkus Magenta järjestää työyhteisösi toiveiden mukaan helposti lähestyttävää tai hurjapäistä sirkusohjelmaa! Pääsette kiipeilemään korkeuksissa, heittämään kärrynpyöriä ja rakentamaan ihmispyramideja. Voitte myös temppuilla matalalla kynnyksellä, jongleerata, tutustua sirkusvälineisiin tai vaikka naamioitua sirkusrekvisiitan avulla tirehtööriksi.

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Skumppajooga

Tunnilla tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samanaikaisesti, kun kädessä on lasi täynnä kuohuvaa. Tällä erilaisella joogatunnilla fokus omasta kehosta ja mielestä siirretään hetkeksi muualle – nauttien hyvästä seurasta, loistavasta musiikista sekä venyttävistä ja vahvistavista joogaliikkeistä.

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Akryylimaalauksen alkeet

Opastus akryylimaalien maailmaan! Saat tekniikkaharjoitusta ja tietysti oman pinkopohjan, jolle saat tehdä mieleisesi luomuksen. Vietetään rento hetki maalauksen parissa ja opitaan vähän uutta, hauskoja tekniikoita sekä maalausvälineiden käyttöä. Helppo tapa tutustua maalauksen maailmaan!

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Tulityöpaja

Tulityöpajassa opetellaan tulijongleerauksen perusteita ja käsitellään elävää tulta. Katso video! Tulen käsittelyä opettavat Tuliryhmä Poltteen tulitaiteen ammattilaiset. Ryhmän voit tilata virkistyspäivääsi myös esiintymään.

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Virkistyspäivien tulityöpaja Tapanilan Urheilukeskuksessa

Ryhmäliikunnan uutuuksia:

EDGE TE3

Jokaisentasoiselle liikkujalle ensikertalaisesta aktiiviurheilijaan. EDGEssä keskitytään kehon hyvinvointia tukeviin voima-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoituksiin. Tunnilla käytetään digitaalista TE3-harjoituskeppiä, joka ohjaa liikeratoja ja tasoittaa kehon puolieroja värinäohjauksella.

PLIÈ

Plié on tanssillinen kuntobalettitunti, joka on saanut vaikutteita baletista. Tässä treenissä on baletinomaiset liikkeet, joihin on yhdistettynä lihaskuntoharjoittelua ja hyvää musiikkia! Tämä syviä
lihaksia vahvistava ja kehoa avaava harjoitus koostuu lämmittelystä, lihaskunto-osuudesta, pirueteista ja hypyistä (joissa myös kaikille soveltuva variaatio). Lisäksi tunnin lopussa vahvistetaan keskivartaloa erikseen ja tehdään palauttavat ja notkeutta kehittävät venyttelyt. Tämä huikea kehonhuolto/kevyt lihaskuntotunti soveltuu aloittelijoista kaiken tasoisiin liikkujiin. Testaa ja ihastu!

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

SQUAT

Feel the burn! Oletko aina halunnut vahvemmat pakarat? Tunnilla keskitytään erityisesti pakaraliasten aktivointiin, mutta tehokas treeni vahvistaa myös muita alakropan lihaksia. Tunti koostuu erilaisista kyykyistä ja pakaroita aktivoivista liikkeistä lisäpainojen tai muita välineitä käyttäen.

POWER JOOGA

Voimajooga on dynaaminen ja voimaa kehittävä harjoitus. Tunti alkaa hiljentymisellä ja hengitysharjoituksella, jonka jälkeen siirrytään perussarjojen asanoihin. Viimeisenä hiljennytään
loppurentoutukseen, joka viimeistelee tunnin.

KANGOO JUMPS

Tehokas pompputunti! Kengurukengät jalassa tehtäviä harjoitteita, joissa tulee varmasti lämmin. Naurutakuu!

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Kestosuosikkimme virkistyspäiviin:

JOUSITAISTELU

Jousitaistelu on joukkueittain pelattava liikuntalaji, jossa korostuu tiimin yhtenäisyys, tarkkuus ja pelisilmä. Nuolien väistäminen ja osuminen vastustajaan on hauskaa ja adrenaliini virtaa. Pehmustetut nuolet ovat turvallisia, eivätkä satu osuessaan. Kaikilla pelaajilla on kasvoja suojaava verkollinen maski. Katso video!

JOUSIAMMUNTA, ECO AIMS & VEITSENHEITTO

Ammuntasalin suosikkilajit samassa paketissa! Eco aims on meluton, ruuditon ja laseriton, kameratekniikkaan perustuva laji. Hauska tapa testata omaa tähtäinsilmää. Heittoveitsiä heitetään maalitauluihin eri etäisyyksiltä. Jousiammunnan yhteydessä voit testata sekä vastakaari- että taljajousia. Ammuntalajit tarjoavat keskittymistä, rauhallista kehonhallintaa ja lempeää kilpailyhenkisyyttä.

KUPLAFUTIS

Futista kuplan sisällä minimaalisin säännöin. SAA TAKLATA! Kuplafutis tuo aivan uudenlaisen kontaktin työkavereihin. Tiimin törmäyttäminen yhteen fyysisen, mutta turvallisen lajin kautta yhdistää hauskanpitoa ja yhteishengen kohottamista erinomaisesti!

SNOOKER

Biljardin kuningaslaji haltuun ohjaajan opastuksella! Snookerin suosio on kasvanut viime vuosina valtavasti, mutta se ei ole biljardin lajeista helpoin. Osaavan valmentajan vinkeillä lajiin pääsee mukavasti sisään ja snookerin vaatima keskittyminen irrottaa todellakin arjesta.

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

Kysy lisää – vastaamme ripeästi!

Virkistyspäivät
reCAPTCHA