Tiedote 25.11.2020

Tilat avoinna toistaiseksi normaalisti

Toistaiseksi Tapanilan Urheilukeskus ja Helsingin Mailapelikeskus eivät sulje oviaan asiakkailta. Tilannetta seurataan päivittäin ja informaatiota välitetään asiakkaille nettisivujen ja somen kautta.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että harrastaminen olisi turvallista. Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia- ja turvavälisuosituksia sekä annat muille heidän tarvitsemansa tilan.

Yleiset saunat ovat poissa käytöstä. Kehotamme voimakkaasti kaikkia tiloissamme liikkuvia maskin käyttöön sekä minimoimaan aula- ja pukuhuonetiloissa vietetyn ajan. Mahdollisuuksien mukaan saavuthan treeneihin valmiiksi liikuntavaatteissa. Saavuthan tiloihimme vasta juuri treenitunnin alkaessa ja poistut tunnin päättyessä. Harrastavien lasten vanhempia kehotetaan odottamaan lapsen harrastuksen ajan urheilukeskuksen tilojen ulkopuolella.

Vuokralaisten järjestämä toiminta tiloissamme

Tilanteet muuttuvat nyt nopeasti ja siksi urheilukeskuksen asiakaspalvelupisteillä ei välttämättä ole viimeisintä tietoa vuokralaisten järjestämän toiminnan jatkumisesta. Päätökset toiminnan järjestämisestä ja viestintä päätöksistä kuuluu seuroille ja tapahtuman järjestäjille, joten pyydämme seuraamaan oman harrastuksen tietoja järjestävän seuran tiedotuskanavista. Tilat ovat seurojen ja tapahtumajärjestäjien käytettävissä ja mm. vapaaharjoittelu tiloissamme on mahdollista.

MosaGymillä rajoitus 15 asiakkaaseen kerrallaan ja paikkavarausjärjestelmä käytössä maanantaista 30.11. alkaen

Korona-ajasta johtuen rajoitamme MosaGymin kävijämäärän maksimissaan 15 henkilöön kerrallaan. Jokainen käynti edellyttää voimassaolevan aika- tai sarjakortin lisäksi verkkokaupan järjestelmän kautta tehtyä voimassaolevaa varausta. Ovi ja portti aukeavat siis vain voimassaolevan varauksen kellonaikojen sisällä. Varaus täytyy tehdä asiakkaan omalla asiakastilillä, että kulkukortti toimii oikein. Tähän tarvitaan kuntosalin asiakastiliin kytketty sähköpostiosoite (liittäminen tehdään aina asiakaspalvelupisteellä). Asiakastiedoista voit myös tarkistaa voimassaolevat kortit ja voit halutessasi ostaa niitä verkkokaupan kautta myös lisää.

Voit tehdä minimissään tunnin ja maksimissaan kahden tunnin varauksen. Varaukset alkavat tasatunnein. Huomaathan, että sinun on poistuttava salilta varausaikasi loppuessa. Sinulla voi olla maksimissaan 2 tuntia voimassaolevia varauksia per vuorokausi. Sinulla saa olla maksimissaan kaksi tulevaa varausta, eli voit varata kaksi seuraavaa käyntiäsi ja ensimmäisen käytyäsi voit varata yhden lisää.

Keilahallissa rajaus 2 heittäjää / rata

Keilahallin asiakasmäärää rajoitetaan toistaiseksi 2 henkilöön/rata. Tämä tulee huomioida ratavarausta tehdessä. Kehotamme voimakkaasti kasvomaskin käyttöä aulatiloissa ja keilatessa, kun lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista. Mosastrike-toiminta, senioriliiga ja keilakilpailut jatkuvat toistaiseksi normaalisti.

Kiipeilykeskuksessa toiminta jatkuu

Asiakkaita kehotetaan jättämään tyhjä köysilinja kiivettävien linjojen väliin. Kiipeilykeskuksen järjestämä harrastus- ja kurssitoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti, koska ryhmäkoot on pieniä ja turvavälin pitäminen mahdollista. Ohjaajat ja hallivalvojat käyttävät kasvomaskia, ja yli 15-vuotiaita asiakkaita pyydetään käyttämään maskia varmistaessa.